‘In Between’ schoentjes

Wat is een eerste loop schoen

De in between schoenen, ook wel de eerste loop schoenen genoemd wordt geadviseerd voor kinderen die net- of nog net niet loslopen. 
 
Waar moet een eerste loop schoentje aan voldoen?
Een eerste loopschoen moet voldoen aan een aantal criteria: 
1. Flexibele loopzool
Een flexibele loopzool hebben kinderen nodig omdat de schoenen niet te zwaar mogen aanvoelen. Kinderen die deze schoenen geadviseerd wordt zijn namelijk nog niet 100% zeker tijdens het lopen (dit zie je vaak omdat ze de armpjes nog omhoog steken, zoeken van balans). 
Brede zoolbasis
Een brede loopzool zorgt er voor dat uw kleintje een betere balans heeft. Hierdoor krijgt hij/zij meer zelfvertouwen en durven ze dus ook eerder een stapje los te zetten. 
3. Geen voetbed
Een voetbed is pas noodzakelijk bij de ”volgende” schoenen. Kinderen in deze leeftijdsgroep (tussen de 10 maanden en 1,5 jaar) ontwikkelen namelijk het beste op natuurlijk basis! 
4. Soepele hielversteveging
Zoals aangegeven ontwikkelen kinderen in deze leeftijdsgroep het beste op natuurlijke basis. Een hielversteviging is wel nodig om de voetjes licht in positie te houden maar zeker niet noodzakelijk en zal alleen maar als een belemmering aanvoelen!
Specialist eerste loop schoenen
Bij Wilmo helpen wij dagelijks vaders en moeders om al uw vragen te beantwoorden. Natuurlijk voldoen al onze eerste loopschoenen aan bovenstaande punten op de webwinkel van Wilmo. Online staan een hoop van onze eerste loop schoenen maar in de winkel hebben we meer keuze! Al benieuwd geworden? 

Mocht u nog vragen hebben

Heeft u naar aanleiding van dit stukje tekst nog vragen aan mij? Stel deze gerust!
U kunt mij of mijn vakkunidige collega’s 7 dagen per week bereiken via:
– Facebookpagina om uw vragen openbaar te stellen,
– Via de mail: webwinkel@wilmo.nl of
– WhatsAPP: 06 – 131 42 726

Bedankt voor het lezen en graag tot horens! 

Mike Willemsen

Recommended Posts