ShoeSustain de duurzaam en biologisch ontwikkelde verzorgingsproducten”

De beste kwaliteit reinigings- en verzorgingsproducten voor uw schoenen, sneakers en laarzen die ook een steentje bijdragen aan het milieu. De producten van Shoesustain zijn samengesteld op waterbasis en geheel biologisch. Hierdoor zijn de verzorgings- en schoonmaak producten geschikt voor ieder materiaalsoort.

Zo kunt u uw favoriete sneakers van suéde en textie, uw klassieke leren herenschoenen of uw super comfortabele laarzen van UGG allemaal met één product onderhouden.

Daarnaast zijn alle producten van Shoe sustain gefabriceerd zonder PFOA, PFOS en drijfgassen. Hierdoor kunnen de producten ook gewoon in huis gebruikt worden.

Bekijk hier alle producten van Shoesustain

Shoesustain Universal Protector

Universal protectie spray
”De geurloze universele protectie spray voor ieder materiaal”

De ademende beschermlaag die de protector op de schoenen, kleding of meubels legt stoot vuil en water af. De langwerkende bescherming laag zorgt ervoor dat u uw favorieten schoenen eenvoudig kunt schoonmaken wanneer deze vies geworden zijn.

De Shoesustain Universal protector is volledig onzichtbaar en is zelfs te gebruiken op absorberende materialen zoals katoen, canvas en suède.

Voordelen van ShoeSustain universal protector: 

Lange werking; Legt een enorm goede ademende beschermlaag over uw favorieten schoenen zodat uw schoenen beschermd zijn tegen alle vuil en de weersomstandigheden.

 Eenvoudig in gebruik; Spuit de spray op de schoenen, verdeel het met de Brush en laat het middel drogen. As easy as that!

 Universeel; Maar dan echt UNIVERSEEL! Te gebruiken op alle gladde leersoorten net als absorberende stoffen.

 Goed voor mens en natuur; Vrij van schadelijke stoffen en op waterbasis. Hierdoor kunt u het middel ook gewoon in huis gebruiken

Shoesustain Deep Clean

Shoesustain Deep Clean
” Diep reinigend schoonmaakmiddel voor alle materialen”

Deze universele cleaner is uitermate geschikt voor het schoonmaken van uw sneakers. De milde ingrediënten dringen diep in de vezels van het materiaal zonder het verlies van kleur. Hierdoor kunt u uw favoriete sneakers met een gerust hart schoonmaken en laten stralen als nooit daarvoor.

Of uw schoenen nu gemaakt zijn van leer, suède, nubuck, textiel, katoen, denim of canvas: De Deep Clean van Shoesustain is zeer effectief.

Voordelen van ShoeSustain Deep Clean: 

Goed voor mens en milieu; Milieubewust en verantwoord met 100% biologisch afbreekbare ingrediënten die veilig zijn voor u en uw omgeving. 

Efficiënte reiniging; De deep clean dringt diep in het materiaal om hardnekkig vuil en zelfs vlekken te verwijderen. Daarnaast is de milde formule niet schadelijk voor het materiaal zodat het middel ook geregeld gebruikt kan worden op uw favoriete schoenen. 

Universeel te gebruiken; Het middel is niet alleen te gebruiken voor schoenen. Ook uw tassen, jassen en zelfs meubelen kunnen uitstekend gereinigd worden met de Deep Clean.

Shoesustain Active perfume

Active Perfume
”De verwijderende parfum van nare luchtjes”

De Active Parfume maskeert niet alleen nare geuren maar dood ook daadwerkelijk de bacteriën die achterblijven door transpirerende voeten. Door geavanceerde nano techniek krijgen bacteriën niet meer de kans om zich te hechten aan het materiaal van uw favoriete sneakers. Hierdoor wordt de opbouw van bacteriën ook daadwerkelijk geremd en nare geur voorkomen. 

Voordelen van Active Perfume:

Heerlijke geur; De samenstelling van verschillende luxe ingrediënten laten uw schoenen weer heerlijk ruiken. 

Milieuvriendelijk; 97% biologisch afbreekbare formule. Gefabriceerd zonder chemicaliën die slecht zijn voor het milieu. 

Lange werking; Houdt uw favoriete schoenen lange tijd fris en zonder nare luchtjes. 

Shoesustain Brush

Borstel met synthetische haren om uw schoenen zowel mee te impregneren als reinigen. 

Synthetische haren absorberen niet waardoor u er uw schoenen uitstekend mee kunt reinigen maar ook kunt gebruiken om de protectiespray te verdelen. 

Shoesustain Cleaning towel

De microvezeldoek is uitstekend te gebruiken voor het reinigen van oppervlakkig vuil van de schoenen maar ook voor het verwijderen van overtollig vloeistoffen tijdens het impregneren of schoonmaken.

De cleaning towel kan uitgewassen worden in de wasmachine waardoor de doek enorm lang mee kan gaan en steeds opnieuw schoon gebruikt kan worden. 

Mike Willemsen

Heeft u nog vragen over dit product? Laat product specialist Mike u verder helpen!